Bli en del av den ergonomiska revolutionen

Läs mer

i-mop VS mopp & hink: vilken städmetod är mest ergonomisk?

Viktig första studie om städarens ergonomi avslöjar en klar vinnare.

Ett av huvudmålen för i-team är att skapa en säkrareoch bättre städupplevelse för städare över hela världen. i-mop skurmaskinen har utvecklats för att minskastress och påfrestningar på städarens kropp. Den ergonomiska designen förebygger skador, förbättrar användarupplevelsen och om möjligt återskapar det roliga i städningen.

Vilken typ av forskning gjorde vi?

I en nyligen genomförd studie om ergonomin hos i-mop jämförde vi den med en traditionell mopp och hink. För båda rengöringsmetoderna använde vi rörelsesensorer och spårningsprogram för att mäta mängden och varaktigheten av kroppens stress.

Slutsatsen: att använda i-mop minskar risken för skador

Graferna nedan visar resultaten av studien. Medan höjden på en topp indikerar intensiteten av spänningen, representerar dess bredd varaktigheten av den spänningen. Längre perioder med hög stress ökar risken för skador avsevärt.

Resultat med mopp och hink

Resultat med i-mop

Vår forskning visar tydligt att intensiteten och varaktigheten av stress är betydligt lägre när man använder i-mop jämfört med moppen och hinken. Det gör att städning med i-mop minskar skaderisken och ger därför lägre risk för sjukskrivningar.

Fredrik Lindholm

VD

Mats Carlsson

Försäljningschef

Thomas Grönquist

Försäljning

Fyll i formuläret för en kostnadsfri demo!    Nyfiken på att veta mer? Vi kommer gärna ut på en kostnadsfri demo för att berätta mer och visa alla fördelar med i-mop. Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

    i-team Sweden